Mobil Tandvård

Vi genomför alla typer av behandlingar

AMA Dental är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Våra kliniker är ljusa och behagliga och utrustade med den senaste tandvårdstekniken.

Nedan kan du läsa mer om våra behandlingar. Vi erbjuder tandvård med hög kvalitet och varm omsorg om patienten.
Det är möjligt tack vare erfarna och högt kompetenta tandläkare.

Allmäntandvård

Regelbundna årliga undersökningar hos tandläkare och tandhygienist är en grundsten för god tandhälsa. Vårt mål är att även de som vanligtvis känner obehag inför tandläkarbesök ska få en angenäm upplevelse. Därför har vi kompetent, erfaren personal som sätter ditt välbefinnande i fokus och alla våra kliniker är utformade för att skapa en så lugn och avslappnande atmosfär som möjligt. Friska tänder och mun är viktig del för din hälsa och välbefinnande. För att bäst kontrollera och få en status på dina tänder och munhälsa utförs regelbundna undersökningar hos din tandläkare. På AMA Dental erbjuder vi vuxna allt från basundersökningar till mer avancerad tandvård.

Estetisk Tandvård

Var stolt över ditt leende – Trivs du inte med ditt leende eller drar du dig för att visa tänderna när du skrattar? Idag vill allt fler människor rätta till sina tänder av estetiska skäl och inte enbart åtgärda skador. Det kallas för estetisk eller kosmetisk tandvård och är ett begrepp som ligger oss varmt om hjärtat.

Endodonti

Endodontisk behandling används vid sjukdom i pulpan. Det som leder till sjukdom i pulpan är tex kariesangrepp eller trauma mot tänderna. Under en endodontisk behandling avlägsnar man den sjuka pulpan och bakterierna från alla tandkanaler, både på mekanisk samt kemisk väg, bearbetning utav kanalvägarna samt slutligen rotfyllning. En sjuk pulpa kan bli orsaken till sjukdomar tex i hjärta, leder, njurar samt annat.

Kirurgi

Tandutdragning är en av de mest förekommande behandlingar. Läkeprocessen förflyter normalt utan problem, men en del av tandbenet försvinner alltid. Resultatet blir att tandbenet blir lägre och mindre brett än vad det var innan tandutdragningen. Dessutom påverkas tandköttets volym och form. Dessa förändringar kan uppkomma överallt i munnen, men den största ben- och tandköttsförändringen får man om man drar ut hörntanden.

Profylaxbehandlingar

Med sin proffsighet och breda kunskap hjälper våra tandläkare dig att lägga grunden till en god tandhälsa. De arbetar främst med förebyggande tandvård för att du ska slippa tandsjukdomar, men även med behandling av skador som redan har uppkommit.Vill du bli uppringd?

Fyll i dina kontakuppgifter i så hörs vi av oss till
dig så snart vi bara kan.