Mobil Tandvård

Tandblekning – för ett vitare leende

AMA Dental är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Våra kliniker är ljusa och behagliga och utrustade med den senaste tandvårdstekniken. Nedan kan du läsa mer om våra behandlingar. Vi erbjuder tandvård med hög kvalitet och varm omsorg om patienten. Det är möjligt tack vare erfarna och högt kompetenta tandläkare. Vem längtar inte efter ett vitare, fräschare leende? Kanske har du en stor dag framför dig och vill ge ditt leende ett extra lyft? Har du kanske slutat röka eller snusa och vill ge dig själv en tandblekning som belöning? Oavsett varför du bleker dina tänder så kommer dit vita leende både märkas och kännas fräscht!

Priser: – Philips ZOOM 3490;- kr | Hemblekning Philips ZOOM + blekskenor 2900;- kr

Tandblekning med Philips ZOOM

Så gott som alla människor önskar ett vackert, fräscht och vitt leende! Att få det där vita leendet behöver inte vara så svårt, eller ta så lång tid eller kosta en massa pengar. På AMA Dental utförs idag klinikblekning med Philips ZOOM. Oftast räcker det med ett behandlingstillfälle för att uppnå en markant positiv förändring, många patienter förundras över den stora skillnaden efter bara en behandling. Philips ZOOM används i 2 x 20 minuter under ett behandlingstillfälle och innehåller kaliumnitrat för att minska sensibilitet och fluor för att stärka tanden.

Nano-sealbehandling

Man kan även få utfört en emaljförsegling efter blekningen, s.k Nano-sealbehandling, vilket gör att man får ett extra skydd på sina tänder som varar i 10-12 månader. Detta är en god investering och reducerar eventuella besvär med isningar och ilningar i tänderna, samt minskar även risken för kariesangrepp. Det skyddar också mot nya missfärgningar på tänderna. Idag är tandblekning på klinik det säkraste tillvägagångssättet för såväl patient som behandlare, och något som kan göra stor betydelse för patientens självkänsla och välbefinnande!

Behandling & betalning

Innan tandblekning rekommenderar vi en undersökning för att kontrollera om du har eventuella hål. Det är också viktigt att tandköttet är friskt innan tandblekning. Ett friskt tandkött minskar irritationer under och efter tandblekning. Ilningar och isningar kan normalt uppstå vid behandling men dessa är övergående och brukar normalt försvinna dagen efter. För att lindra besvären kan du skölja med fluor och använda en tandkräm mot ilningar.

Allmänt tandvårdsbidrag

Tandblekningens resultat påverkas av tandens ursprungliga färgnyans och vilken typ av eventuella missfärgningar man har samt hur länge de suttit. Tandblekningens hållbarhet är beroende av faktorer som hur väl du sköter dina tänder efter blekningen men även tjockleken på emaljen samt dina personliga kost-, nikotin- och läkemedelsvanor. En tandblekning håller i sig i ett eller ett par år.Vill du bli uppringd?

Fyll i dina kontakuppgifter i så hörs vi av oss till
dig så snart vi bara kan.