Mobil Tandvård

Få kostnadsfri konsultation

Tandimplantat på AMA Dental

Om du bokar en basundersökning hos oss bjuder vi dig på en kostnadsfri konsultation för tandimplantat. Det är ett bra tillfälle att diskutera med en kompetent tandläkare om just dina problem.

Kostnadsfri konsultation

På Ama Dental är vi specialister på att underhålla och återskapa leenden. Hos oss träffar du några av landets främsta och mest erfarana specialister inom tandimplantat och ersättning av förlorade tänder.

Passa på och lär känna oss, våra specialister och ta reda på om tandimplantat är ett alternativ som passar dig. Deltagandet är alltid kostnadsfritt och förutsättningslös men föranmälan krävs.

Det här brukar våra patienter fråga om:Vad är ett tandimplantat?

Ett tandimplantat består av en skruv i titan som kommer ha funktionen av en rot i käkbenet. Beroende på hur många och vilka tänder i käken man vill ersätta kan man välja att fästa en ensam krona, en brygga eller en bro på ett eller flera implantat.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen sker i två huvudsteg där det första steget är ett kirurgiskt ingrepp. Man lägger ett snitt i tandköttet för att exponera käkbenet och därefter borras ett hål i benet där den undre delen av implantatet, titanskruven, skruvas ned.

Vad kostar ett tandimplantat?

Priset för tandimplantat varierar från fall till fall och beror bland annat på behandlingens omfattning och vilka tänder det är som ska ersättas. Även valet av krona kommer att spela in. Genom högkostnadsskyddet bekostar Försäkringskassan delar av behandlingen.

Finns det risk för komplikationer?

Prognoserna för tandimplantatbehandlingar är mycket goda under rätt förutsättningar men det finns viktiga saker att tänka på. Utöver patientens egna tillstånd är den mest betydande faktorn vilken behandlare det är som utför ingreppet.Vill du bli uppringd?

Fyll i dina kontakuppgifter i så hörs vi av oss till
dig så snart vi bara kan.