Skarabacken 11, 121 48 Johanneshov 08-409 088 00 info@ama-dental.se

Kontaktuppgifter

 • Adress:

  Skarabacken 11, 121 48 Johanneshov
 • T-Bana:

  Hammarbyhöjden
 • Telefon:

  08-409 088 00 | 073-734 8537
 • E-post:

  info@ama-dental.se
 • Hemsida:

  www.ama-dental.se

Tandläkarmottagning

Vår ambition är att alltid erbjuda den bästa tandvården. För oss är det viktigt att skapa en dialog och delaktighet med våra patienter. En bra tandvård för oss innebär självklart att patienten alltid erhåller den tandvård som krävs men även att patienten alltid kan lita på tandläkarens ärlighet och där inga onödiga kostnader involveras.

Våra patienter ska alltid vara införstådda med vilka behandlingar som utförs samt vilka åtgärder som krävs för att upprätthålla en god tandhälsa. Alla patienter ska kunna känna sig trygga och väl omhändertagna under vårdtillfället.


Tandläkarpraktiken

Vårt mål är att du som patient på AMA Dental Tandvård alltid skall känna dig väl omhändertagen, i trygg förvissning om att tandvården du får är den bästa tänkbara, utförd av engagerad och kompetent personal. Vårt motto är omtanke och kvalité.

Behandling & betalning

För att du lätt ska kunna se över dina kostnader samt behandlingar som har utförts och som ska utföras, får du alltid en skriftlig behandlingsplan av oss. I behandlingsplanen specificeras dina behandlingar, tandvårdsersättning samt totalkostnaden tydligt.

Allmänt tandvårdsbidrag

Alla patienter som enligt socialförsäkringsbalken anses vara bosatta i Sverige har rätt till allmänt tandvårdbidrag från och med den 1 juli det år de fyller 22 år. AMA Dental är anslutna till försäkringskassan och det allmänna tandvårsbidraget kan utnyttjas under våra behandlingar. OBS, det allmänna tandvårsbidraget kan ej utnyttjas i estetiska behandlingar.

Från och med april år 2018 så fördubblas tandvårdsbidraget

Läs mer

Vi arbetar för långsiktiga patientrelationer genom att bibehålla och återskapa friska munnar. Allt du behöver inom tandvård finns samlat här hos oss.

Vill du ha en individuell rådgivning?