Broddgränd 9, 129 46 Hägersten 073-746 1400 info@ama-dental.se

Kontaktuppgifter

 • Adress:

  Broddgränd 9, 129 46 Hägersten
 • Telefon:

  073-746 1400
 • E-post:

  info@ama-dental.se
 • Hemsida:

  www.ama-dental.se
 • Öppettider:

  Mån-Fre 07:00-17:00
Det är trevligt att arbeta med äldre. Man känner verkligen att man gör en insats...

Anna Milo,

Tandläkare

AMA Dental - Historik

Företaget grundades år 2011 och erbjuder kvalificerad mobil tandvård. AMA Dental erbjuder samma behandlingar hemma hos patienten som i en vanlig tandläkarklinik. AMA Dental driver också en fysisk klinik i Johanneshov där traditionell tandvård utförs.

Under dessa år har tandläkaren kontinuerligt vidareutbildat sig inom vård av patienter med bland annat olika demenstillstånd (Silvia Stiftelsen) och patienter med olika typer av funktionsnedsättningar eller tandläkarrädsla.

Våra värderingar

Vår affärsidé bygger på det vi brinner för. Att ta tandvården till människor som annars hade haft svårt att få den vård de har rätt till.

Vi vill fortsätta att erbjuda den absolut bästa mobila tandvården i Sverige. Det innebär att vi ständigt måste utveckla oss och fortsätta att bli bättre på det vi gör. Grunden för allt vårt arbete sammanfattas i våra värderingar, de ska vara utgångspunkten för vårt arbete med att fortsätta leda utvecklingen av den mobila tandvården.

Förtroende och Flexibilitet

Vi skapar förtroende för det vi gör och för vår personal genom att vara öppna, professionella och kvalitetsmedvetna. Det gör vi genom att alltid prioritera ett gott samarbete med vårdpersonal, god relation till anhöriga och framförallt sätta våra patienters behov i centrum.

Eftersom vårt arbete är beroende av både vårdpersonal och anhöriga prioriterar vi att själva vara flexibla, anpassningsbara och innvoativa för att, med patienten som utgångspunkt, erbjuda den absoluta bästa mobila hemtandvården.


"Den mobila tandkliniken ger nära vård på patientens egna villkor" / sida-10

"Engagerad tandläkare som hjälper svårt sjuka" / sida-30