• AMA DENTAL ERBJUDER
    TANDVÅRD AV
    HÖGSTA KVALITET

  • PERSONLIG TANDVÅRD
    TILL ETT
    RIMLIGT PRIS!

Glöm allt du sett, hört och känt om tandläkare

Vi är AMA Dental – en helt ny typ av tandklinik

Om oss

Välkommen till AMA Dental!


Våra erfarna tandläkare ger dig kvalificerad tandvård, vänligt bemötande och omhändertagande i en trygg och lugn miljö. Alla behandlingar anpassas individuellt efter våra patienter vare sig det handlar om en årlig rutinkontroll eller mer omfattande tandvård. För att ditt besök ska vara en trevlig och rofylld upplevelse arbetar våra tandläkare alltid med att leverera tandvård med den bästa kompetensen, kvalitén samt komforten. Vår målsättning är att alla våra patienter ska vara nöjda efter varje besök hos AMA Dental.

AMA Dental är en privat tandläkarklinik 10 min från centrala Stockholm. Våra lokaler är ljusa och designade med patientens ro i åtanke. Vi har erfarna tandläkare och vår mottagning erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster.

TandvårdsräddÄr du en person som helst undviker att gå och kolla tänderna på grund av rädsla eller tidigare dåliga tandvårsupplevelser? Lugn, hos oss kan du känna dig trygg! Det är vanligt med tandvårdsrädda patienter som känner mer eller mindre obehag inför ett tandläkarbesök. Vi lyssnar på dig och dina behov och lägger ner den tid som behövs för att patienten ska känna sig lugn.

Vi är mycket erfarna av tandvårdsrädda patienter som vi hjälp att bli av med sin rädsla. Förebyggande tandvård är ledordet i vårt arbete. Regelbundna undersökningar, individuell rådgivning samt riskbedömning är en viktig del av tandvården för att upprätthålla en frisk mun och ett vackert leende! Hos AMA Dental får du alltid en noggrann tandundersökning och bedömning av munhälsan.

Referenser

Det är inte alla som ser fram mot sitt tandläkarbesök. Att komma till AMA Dental känns däremot riktigt bra. Det blir en regelbunden koll på tänderna och resten av ens person blir också väl omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera AMA Dental!

Martin Håkansson

Det känns väldigt skönt att ha en tandläkare som det går att resonera med. AMA Dental är uppriktig och ärlig och tillsammans går det lätt att komma fram till hur man ska gå vidare med en viss behandling. Jag kan varmt rekommendera AMA Dental.

Susanne Wikingsson