• NU ERBJUDER VI
  MOBIL HEMTANDVÅRD
  I STOCKHOLMS LÄN

 • PÅ AMA DENTAL STRÄVAR
  VI EFTER ATT GE VÅRA
  KUNDER BÄSTA MÖJLIGA
  SERVICE.

Mobil tandvård

Mobil hemtandvård är den tandvård som utförs i patientens hem till skillnad mot vanlig kliniktandvård. Det gäller för personer med intyg om N-tandvård och som av olika skäl har svårigheter att ta sig till en tandvårdsklinik.

Hemtandvård

Vi har bestämt oss för att ett tandvårdsbesök inte kräver att patienterna kommer till oss - vi kommer till dem istället. Vi behandlar främst äldre och sjukdomsdrabbade personer som är beroende av vård och omsorg för att klara sin vardag.

Hur vet man om man är berättigad?

Patienter som bor på boende eller patienter som bor hemma och har hjälp av hemtjänst 3-gånger
per dag samt nattillsyn eller 5-gånger per dag är berättida för subventionerad tandvård.

Viktigt!

Alla behandlingar registreras elektroniskt på nätet vilket gör att patienter slipper krångel med högkostnadskort och frikort. Maximal kostnad per besök är 200;- kr och när patienten uppnått maxbeloppet på 1100;- kr erhålls ett frikort som ger rätt till kostnadsfri tandvård.
Personer som är 85 år eller äldre behöver inte betala patientavgift från och med den 1 januari 2017.

Om oss

Vi finns för dig

Din Mobil tandvård

Vi på AMA Dental mobil tandvård bedriver ett litet och personligt tandvårdsföretag som tar tandvården hem till våra patienter. Vi erbjuder spetskompetens inom tandvård för seniorer, patienter med demenstillstånd och patienter med behov av särskilt stöd. Många personer har svårt att ta sig till en klinik och därför erbjuds tandvård i hemmet. Vårt mål är att alltid erbjuda genuint omtänksam tandvård samt personligt bemötande vilket för oss är mycket viktigt.

AMA dental utför alla sorters behandlingar som annars erbjuds på en fysisk klinik. För den bästa möjliga tandvården använder vi alltid den nyaste tekniken.

68
345
12

Läs mer om oss

Våra värderingar


Våra värderingar bygger på det vi brinner för. Att ta tandvården till människor som annars hade haft svårt att få den vård de har rätt till. Vår vision är att kunna arbeta mycket nära vårdpersonalen och anhöriga som har god kunskap om den enskilda patienten för att därigenom kunna i avsevärd grad höja livskvaliteten för alla våra patienter.

”Grunden för vårt arbete sammanfattas i våra värderingar, de är utgångspunkten för vårt arbete med att fortsätta leda utvecklingen av den mobila tandvården genom att lyssna på våra patienters önskemål ”


Vad innebär mobil tandvård


Mobil tandvård innebär att tandläkaren besöker patienten i deras bostad. Patienter som är berättigade till Landstingets tandvårdsstöd har rätt till tandvård och betalar samma avgift som för hälsosjukvården. Som patient hos AMA Dental får du regelbundna besök av tandläkaren var tredje månad och besöken planeras på årsbasis redan från första besöket om så önskas. AMA Dental erbjuder även engångsbesök samt akuta besök.

Tandvården ingår i högkostnadsskyddet och maximal kostnad per besök är 200;- kr.

Beställ information


Skicka efter vår broschyr och anmälningstalong.

Ett fritt val Varje patient som är berättigad till nödvändig tandvård har även rätt till att välja tandläkare som de vill vårdas av, precis som en vanlig patient. ”Varje patient har rätt till att välja sin tandläkare” Vi kommer till patienten - inte tvärt om!

Anna Milo

Referenser

Jag är jättenöjd med AMA Dental. De är ödmjuka och behandlar alla med respekt. Efter ett besök får vi alltid skriftlig dokumentation om vad de gjort, de berättar också vad de kommer att göra och ger oss samtidigt tips om hur vi kan arbeta förebyggande.

Angelina Nissén

De kommer alltid när de skall och om det är något akut problem så kommer de direkt. Hög servicenivå och bra flexibilitet.
Jag är mycket nöjd med samarbetet med AMA Dental och kan absolut rekommendera dem vidare.

Fredrik Gunnarsson

Priser

Prislista

 • Tandläkarbehandling 200;-kr
 • Tandhygienistbehandling 100;- kr
 • Patientavgift ingår i högkostnadsskyddet 900;-kr /12 månader
 • Patientavgift ingår i högkostnadsskyddet 1.100;-kr /12månader