Skarabacken 11, 121 48 Johanneshov 08-409 088 00 info@ama-dental.se
Slide background

Välkommen till

AMA-DENTAL

På AMA Dental tandläkarkliniker i Stockholm är målet
alltid att ge våra patienter den bästa möjliga upplevelsen
av sitt tandläkarbesök.

Slide background

Personlig Tandvård till ett

Rimligt Pris!

Våra erfarna tandläkare ger dig kvalificerad tandvård,
vänligt bemötande och omhändertagande i en trygg
och lugn miljö.

Boka tid

Info

Din ombokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. Ombokningar och avbokningar gjorda senare debiteras enligt prislista.

Om du vill avboka en tid helt så ange orsak i kommentarsfältet, alternativt kontakta din klinik.

Boka

Patient

Referenser

Våra

Arbetstid

  • Måndag - Torsdag: 8:00 - 19:00
  • Fredag 8:00 - 16:00
  • Lordag - Söndag: Stängd

Välkommen till AMA Dental!

AMA Dental är en privat tandläkarklinik 10 min från centrala Stockholm. Våra lokaler är ljusa och designade med patientens ro i åtanke. Vi har erfarna tandläkare och vår mottagning erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster.

En helt
Ny typ av
Tandklinik

Glöm allt du sett, hört och känt om tandläkare!

Läs mer om oss

Våra erfarna tandläkare ger dig kvalificerad tandvård, vänligt bemötande och omhändertagande i en trygg och lugn miljö. Alla behandlingar anpassas individuellt efter våra patienter vare sig det handlar om en årlig rutinkontroll eller mer omfattande tandvård. För att ditt besök ska vara en trevlig och rofylld upplevelse arbetar våra tandläkare alltid med att leverera tandvård med den bästa kompetensen, kvalitén samt komforten. Vår målsättning är att alla våra patienter ska vara nöjda efter varje besök hos AMA Dental.

08-409 08800

Mobil: 073-73 48 537

Har du frågor?

E-post: info@ama-dental.se

Behandlingar

Med sin proffsighet och breda kunskap hjälper våra tandläkare dig att lägga grunden till en god tandhälsa. De arbetar främst med förebyggande tandvård för att du ska slippa tandsjukdomar, men även med behandling av skador som redan har uppkommit.
Var stolt över ditt leende – Trivs du inte med ditt leende eller drar du dig för att visa tänderna när du skrattar? Idag vill allt fler människor rätta till sina tänder av estetiska skäl och inte enbart åtgärda skador. Det kallas för estetisk eller kosmetisk tandvård och är ett begrepp som ligger oss varmt om hjärtat.
Vi utför ALLA typer av protetiska konstruktioner - med hög kvalité och kort tillverkningstid. Kostnader och val av metod diskuteras under det första konsultationsbesöket då vi undersöker dina tänder och upprättar en behandlingsplan. Våran mottagning förser bra service när det kommer till prosthetics lagningar, både fasta och borttagbara.
Tandutdragning är en av de mest förekommande behandlingar. Läkeprocessen förflyter normalt utan problem, men en del av tandbenet försvinner alltid. Resultatet blir att tandbenet blir lägre och mindre brett än vad det var innan tandutdragningen. Dessutom påverkas tandköttets volym och form. Dessa förändringar kan uppkomma överallt i munnen, men den största ben- och tandköttsförändringen får man om man drar ut hörntanden.
Endodontisk behandling används vid sjukdom i pulpan. Det som leder till sjukdom i pulpan är tex kariesangrepp eller trauma mot tänderna. Under en endodontisk behandling avlägsnar man den sjuka pulpan och bakterierna från alla tandkanaler, både på mekanisk samt kemisk väg, bearbetning utav kanalvägarna samt slutligen rotfyllning. En sjuk pulpa kan bli orsaken till sjukdomar tex i hjärta, leder, njurar samt annat.
Periodontologi är den specialitet inom tandvård som omfattar diagnostisering och behandling av sjukdomar i tändernas fäste. Parodontit betyder ingenting annat än att tändernas stödjevävnader, som håller tänder fast i tandhålor, är sjukligt förändrade. Det är inte alltid möjligt att hitta orsaken till parodontit hos en patient eftersom sjukdomen kan orsakas av olika faktorer. De vanligaste är: dålig munhygien, nedsatt immunologiskt försvar, genetiska faktorer, långvarig stress och rökning.

Vår klinik

Vill du ha en individuell rådgivning?