Tandblekning

Tandblekning – för ett vitare leende


En tandblekning är ett effektivt sätt att få ett vackrare leende. Genom en enkel behandling kan du på bara några timmar bli av med missfärgningar som stört dig i flera år och ge tänderna en fräschare och ungdomligare nyans. Vi på AMA Dental utför både tandblekning på våra kliniker samt tillhandahåller kit för tandblekning hemma. Vid enklare missfärgningar erbjuder vi även alternativet saltblästring.


Vem längtar inte efter ett vitare, fräschare leende? Kanske har du en stor dag framför dig och vill ge ditt leende ett extra lyft? Har du kanske slutat röka eller snusa och vill ge dig själv en tandblekning som belöning? Oavsett varför du bleker dina tänder så kommer dit vita leende både märkas och kännas fräscht!Priser: – BrilliantSmile 2000;- kr  |   Hemblekning 1200;- kr

Tandblekning med BrilliantSmile


Så gott som alla människor önskar ett vackert, fräscht och vitt leende! Att få det där vita leendet behöver inte vara så svårt, eller ta så lång tid eller kosta en massa pengar. På AMA DENTAL utförs idag klinikblekning med Brilliant Smile-metoden, vilken är marknadens säkraste och effektiva behandlingsmetod. Samtliga preparat är CE-märkta och har ett PH-värde på 7,0 vilket är helt neutralt och inte gör någon åverkan på vare sig tandens emaljstruktur eller dentin. Oftast räcker det med ett behandlingstillfälle för att uppnå en markant positiv förändring, många patienter förundras över den stora skillnaden efter bara en behandling.

Nano-sealbehandling


Man kan även få utfört en emaljförsegling efter blekningen, s.k Nano-sealbehandling, vilket gör att man får ett extra skydd på sina tänder som varar i 10-12 månader. Detta är en god investering och reducerar eventuella besvär med isningar och ilningar i tänderna, samt minskar även risken för kariesangrepp. Det skyddar också mot nya missfärgningar på tänderna. Idag är tandblekning på klinik det säkraste tillvägagångssättet för såväl patient som behandlare, och något som kan göra stor betydelse för patientens självkänsla och välbefinnande!

Få ett vitt leende snabbt!

AMA Dental

Innan tandblekning rekommenderar vi en undersökning för att kontrollera om du har eventuella hål. Det är också viktigt att tandköttet är friskt innan tandblekning. Ett friskt tandkött minskar irritationer under och efter tandblekning. Ilningar och isningar kan normalt uppstå vid behandling men dessa är övergående och brukar normalt försvinna dagen efter. För att lindra besvären kan du skölja med fluor och använda en tandkräm mot ilningar.

Tandblekningens resultat påverkas av tandens ursprungliga färgnyans och vilken typ av eventuella missfärgningar man har samt hur länge de suttit. Tandblekningens hållbarhet är beroende av faktorer som hur väl du sköter dina tänder efter blekningen men även tjockleken på emaljen samt dina personliga kost-, nikotin- och läkemedelsvanor. En tandblekning håller i sig i ett eller
ett par år.