Om ossAMA Dental

Tandläkarmottagning

AMA Dental består i dag av totalt 3 tandläkare, 1 tandsköterska, 1 tandsköterska under utbildning samt att det finns prioritets-avtal med tandtekniker för "över natten" tillverkning av proteser. AMA Dental har alla nödvändiga resurser. Företagets ambition idag är att erbjuda vård i hemmet åt alla patienter som har både rätt till vård samt svårigheter att förflytta sig till en praktik. Om önskan finns så erbjuder AMA Dental egen transport till företagets praktik.


Tandläkarpraktiken

Vårt mål är att du som patient på AMA Dental Tandvård alltid skall känna dig väl omhändertagen, i trygg förvissning om att tandvården du får är den bästa tänkbara, utförd av engagerad och kompetent personal. Vårt motto är omtanke och kvalité.


Vi arbetar för långsiktiga patientrelationer genom att bibehålla och
 återskapa friska munnar.

Allt du behöver inom tandvård finns samlat här hos oss.

Våra värderingar

Vår affärsidé bygger på det vi brinner för. Att ta tandvården till människor som annars hade haft svårt att få den vård de har rätt till.

Vi vill fortsätta att erbjuda den absolut bästa mobila tandvården i Sverige. Det innebär att vi ständigt måste utveckla oss och fortsätta att bli bättre på det vi gör. Grunden för allt vårt arbete sammanfattas i våra värderingar, de ska vara utgångspunkten för vårt arbete med att fortsätta leda utvecklingen av den mobila tandvården.Förtroende och Flexibilitet

Vi skapar förtroende för det vi gör och för vår personal genom att vara öppna, professionella och kvalitetsmedvetna. Det gör vi genom att alltid prioritera ett gott samarbete med vårdpersonal, god relation till anhöriga och framförallt sätta våra patienters behov i centrum.

Bildgalleri

Eftersom vårt arbete är beroende av både vårdpersonal och anhöriga prioriterar vi att själva vara flexibla, anpassningsbara och innvoativa för att, med patienten som utgångspunkt, erbjuda den absoluta bästa mobila hemtandvården.